Boot interieur reinigen

Een boot is voor veel mensen een heerlijk bezit. U voelt zich nergens zo vrij als op het water. Zodra het weer het toelaat en de dagen weer langer worden wordt de boot opgezocht voor de eerste tocht over de Nederlandse wateren. Maar een boot moet ook worden schoongemaakt en dat is vaak een hele klus. U kunt dit werk ook uitbesteden aan gespecialiseerde professionals. Uw boot interieur reinigen is voor hen dagelijks werk en zij doen het met plezier en zeer vakkundig. Uw boot glanst en ruikt weer als nieuw.

Boot interieur reinigen: periodiek of eenmalig

U kunt ons inschakelen wanneer u eenmalig het interieur van uw boot wilt laten reinigen. Maar wij kunnen ook een afspraak met u maken om periodiek bij u langs te komen voor boot interieur reinigen. Wij werken voor zowel de pleziervaart als de beroepsvaart. Ligt u met uw schip in de buurt dan komen wij graag bij u langs om het interieur van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien. Vooral wanneer u in de beroepsvaart werkzaam bent ontbreekt het u wellicht aan tijd  voor een grondige schoonmaak. Wij nemen u deze klus graag uit handen.

Maak nu een afspraak voor het reinigen van het interieur van uw boot

Wilt u het interieur van uw boot professioneel en snel laten reinigen, maak dan vandaag nog een afspraak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0512 – 472 142. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, stuur dan een e-mailbericht naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren