Tapijtreiniging

Kloppenburg Vloerreiniging reinigt karpetten op milieuvriendelijke wijze aan de hand van beproefde, veilige en snelle methoden. Het tapijt is wordt tot diep tussen de vezels gereinigd en blijft lang schoon en fris.

Tapijtreiniging op professionele wijze

Kloppenburg Vloerreiniging werkt met beproefde reinigingsmethoden. Ons reinigingsmiddel werkt in plaats van met zeep of oplosmiddelen met water en koolzuurbelletjes. Het vuil weekt los en de miljoenen bubbels duwen de verontreiniging tussen de vezels naar boven. Onze professionele apparatuur neemt de vervuiling daarna weg. Er blijven geen zeepresten of andere reinigingsmiddelen achter en nieuw vuil krijgt daardoor niet snel de kans om zich opnieuw te hechten. Ontstaan er op den duur wel vlekken op het tapijt? Deze zijn makkelijk te verwijderen dankzij de vuilwerende beschermlaag die wij aanbrengen na reiniging.

Tapijt reinigen van vlekken en hardnekkig vuil

Uiteraard kunnen wij ook sterk vervuilde tapijten en moeilijk te verwijderen vlekken reinigen. Denk bijvoorbeeld aan vlekken van wijn, koffie, olie, inkt, make-up of urine. Wij hebben speciale milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om deze vlekken te behandelen. Hiermee worden niet alleen de vlekken, maar ook nare luchtjes verwijderd.

Advies of offerte aanvragen?

Weten wat Kloppenburg Vloerreiniging voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een advies of een offerte op maat. Bel ons op 06 - 30062916 of stuur een e-mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren