Reinigen elastische vloeren

Elastische vloeren zoals vinyl, marmoleum en pvc worden vaak toegepast in keukens, de hal, huiskamers, kantoren, sporthallen, scholen en andere plekken die eenvoudig schoon te maken moeten zijn. Het reinigen van deze vloeren is vrij eenvoudig, maar zo nu en dan is grondig onderhoud nodig. Alleen met goed onderhoud blijven elastische vloeren in goede conditie.

Reinigen, beschermen of renoveren met dr. Schutz elastische vloer producten

Bij Kloppenburg Vloerreiniging kunt u uw elastische vloer laten beschermen, reinigen, opfrissen en zelfs geheel laten renoveren met de speciale dr. Schutz elastische vloer producten. Met de PU systemen van dr. Schutz is het mogelijk vinyl, linoleum, pvc, marmoleum en andere vlakke ondervloeren in een zeer kort tijdsbestek te renoveren.

De vloer wordt weer als nieuw door een coatingslaag aan te brengen. Ook kunnen speciale toplagen worden aangebracht die de eigenschappen van de vloer beïnvloeden, zoals:

 • PU Protector
  Een sterke beschermingslaag die in hoge mate chemicaliën bestendig is en langdurig tegen slijtage beschermt. Voldoet aan DIN 18032 voor sportvloeren en is tevens antislip.
 • PU Anticolor
  Speciaal bestendig tegen kleurende chemicaliën en weekmakers in rubber. Zeer geschikt voor gebruik in showrooms en bijvoorbeeld kapperszaken.
 • PU Antislip
  Dit is een speciale toevoeging voor PU Protector. Antislip die voldoet aan DIN 51130 en BIA richtlijn BGR 181 voor het extreem verhogen van de antislip waarde.
 • PU Protector ESD
  Geleidende vloerbescherming. Biedt een sterke geleidende beschermingslaag die voldoet aan DIN EN 61340-5-1 in ESD toepassingsgebieden.
 • PU Protector Duro Plus
  Toevoeging voor PU Protector Extra-mat die de krasbestendigheid verhoogt. Geeft een extra mat effect wat ideaal is voor zwaar belaste vloeren en voor donkere vloeren.
 • 1K PU Hardtopcoat
  Zeer taaie transparante verzegeling die (gekleurde) vloeren zeer lange tijd bechermd. Ook geschikt voor trappen.

Ook uw elastische vloer laten behandelen? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 0512-471294 of stuur een e-mail naar: info@kloppenburgvloerreiniging.nl

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren