Sebo Stofzuigers, goed voor u en uw tapijt

Bij Kloppenburg kunt u ook terecht voor stofzuigers van het merk Sebo. Met deze stofzuigers spaart u uw tapijt en uw gezondheid! De stofzuigers zijn gemaakt voor mensen die hoge eisen stellen aan zuigprestaties, filtering, bedieningsgemak en duurzaamheid.

stofzuiger kopen

Borstelstofzuigers van Sebo

Speciaal zijn de borstelstofzuigers van Sebo. Deze zijn zeer geschikt voor tapijt, maar deze stofzuigers kunnen ook op andere (harde) vloeren worden gebruikt. De ronddraaiende borstels maken het vuil los van de tapijtvezels en werken het tapijt weer op zodat platgelopen tapijt weer in zijn oorspronkelijke vorm wordt gebracht. U loopt rustig rechtop achter de stofzuiger terwijl de borstels en de krachtige zuiger moeiteloos stof, vuil, zand en haren uit het tapijt verwijderen. U staat rechtop achter de stofzuiger waardoor uw rug en schouders ontlast worden. De goede reiniging van het tapijt verlengd de levensduur van de vezels. Reinigen met de stofzuigers van Sebo wordt dan ook geadviseerd door tapijtfabrikanten. 

Deze stofzuigers worden geleverd met hulpstukken voor meubels en kieren. Kortom stofzuigen zonder inspanning met een geweldig resultaat! Wij kunnen alle stofzuigers van Sebo leveren en hebben een aantal demonstratiemodellen om u de voordelen te laten zien en voelen.

Stofzuigerzakken Felix
Omschrijving

Prijs: € 13,95

Filterbox stofzuigerzakken voor x/c 370
Omschrijving

Prijs: € 12,95

Voor overige modellen of onderdelen kunt u contact met ons opnemen via de mail of bel: 0512 - 47 12 94.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren