Sebo Stofzuigers, goed voor u en uw tapijt

Bij Kloppenburg kunt u ook terecht voor stofzuigers van het merk Sebo. Met deze stofzuigers spaart u uw tapijt en uw gezondheid! De stofzuigers zijn gemaakt voor mensen die hoge eisen stellen aan zuigprestaties, filtering, bedieningsgemak en duurzaamheid.

stofzuiger kopen

Borstelstofzuigers van Sebo

Speciaal zijn de borstelstofzuigers van Sebo. Deze zijn zeer geschikt voor tapijt, maar deze stofzuigers kunnen ook op andere (harde) vloeren worden gebruikt. De ronddraaiende borstels maken het vuil los van de tapijtvezels en werken het tapijt weer op zodat platgelopen tapijt weer in zijn oorspronkelijke vorm wordt gebracht. U loopt rustig rechtop achter de stofzuiger terwijl de borstels en de krachtige zuiger moeiteloos stof, vuil, zand en haren uit het tapijt verwijderen. U staat rechtop achter de stofzuiger waardoor uw rug en schouders ontlast worden. De goede reiniging van het tapijt verlengd de levensduur van de vezels. Reinigen met de stofzuigers van Sebo wordt dan ook geadviseerd door tapijtfabrikanten. 

Deze stofzuigers worden geleverd met hulpstukken voor meubels en kieren. Kortom stofzuigen zonder inspanning met een geweldig resultaat! Wij kunnen alle stofzuigers van Sebo leveren en hebben een aantal demonstratiemodellen om u de voordelen te laten zien en voelen.

SEBO AUTOMATIC X4
Omschrijving

Het Multi-Talent de Sebo Automatic X4 serie is een eenmotorige borstelstofzuiger die gefabriceerd is voor het gebruik op tapijt, maar die ook ingezet kan worden op harde vloerbedekkingen zoals laminaat, linoleum, stenen vloeren etc. Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de twee standaard hulpstukken (meubelmondstuk en kierenmondstuk), kunt u meubels etc., in een handomdraai van vervuiling ontdoen. Door de lange netkabel van 12 meter heeft de Sebo Automatic X4 een bijzonder grote actieradius. De machine stelt de borstels automatisch in op de juiste hoogte van het te reinigen oppervlak door middel van ingebouwde sensortechnologie. Dit garandeert een optimaal zuigresultaat op elke vloerbedekking. 

Prijs: € 379,00

Sebo Felix Classic
Omschrijving

De Sebo Felix Classic met electroborstel is primair een stofzuiger voor het optimaal zuigen van tapijt. Daarnaast kunnen ook bijvoorbeeld plavuizen gezogen worden met de electroborstel. Voor het zuigen van parket of laminaat bevelen wij een Sebo parketborstel aan. Deze speciale parketborstel is voorzien van dubbel gelagerde rubberwielen zodat er geen beschadigingen aan de vloer kunnen ontstaan.Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de twee standaard mondstukken ( meubelmondstuk en kierenmondstuk), kunt u meubels etc. in een handomdraai van vervuiling ontdoen. Als de slang wordt gebruikt, dan schakelt de borstelmotor automatisch uit.

Prijs: € 379,00

Sebo Professional G1
Omschrijving

De professionele gebruiksvriendelijke borstelstofzuiger. De éénmotorige "Professional G" serie is uitsluitend bestemd voor het gebruik op tapijt. Deze machine is bijzonder geschikt voor het dagelijks stofzuigen van projecttapijt.

Door de handmatige hoogte-instelling van de borstel wordt een optimaal zuigresultaat verkregen, ook bij een sterke vervuilingsgraad van het tapijt. Door het stofzuigen met de Sebo Professional G1 realiseert u een grondige en pooldiepe reiniging van uw projecttapijt. Hierdoor behoudt uw tapijt zijn uitstraling en door het juiste onderhoud wordt de levensduur van uw tapijt aanzienlijk verlengd.

Prijs: € 339,00

Sebo 370/470 Electronic
Omschrijving

De bewezen werkpaarden. Voor objecten waar extreem veel vervuiling is, adviseren wij de Sebo 370 en Sebo 470.

Dit zijn tweemotorige borstelstofzuigers, die naast een zuigmotor met een separate borstelmotor uitgerust zijn, waardoor deze machines bijzonder geschikt zijn voor tapijtreinigingsbedrijven of voor projecten met zeer veel vuilinloop.

Sebo 370: € 399,00
Sebo 470: € 439,00

Sebo Airbelt Compact K-serie
Omschrijving

De "Airbelt Compact K-serie" van SEBO bestaat uit een drietal compacte, lichtgewicht stofzuigers (K1, K2, K3) met een innovatief ontwerp.

Tevens zorgt de Airbelt ervoor dat de uitblaaslucht zachtjes wordt uitgeblazen, zodat er geen sterke luchtstroom ontstaat die stof kan laten opdwarrelen. Dit maakt deze SEBO stofzuigers zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor stof.

Prijs: € 199,00

Stofzuigerzakken Felix
Omschrijving

Prijs: € 13,95

Filterbox stofzuigerzakken voor x/c 370
Omschrijving

Prijs: € 12,95

Voor overige modellen of onderdelen kunt u contact met ons opnemen via de mail of bel: 0512 - 47 12 94.

Nieuws

Vrijdag 2 februari Tegelvloer reiniging Burgum

Reiniging sterk vervuilde keramische tegelvloer in Bergum/Burgum.

Lees meer »
Maandag 18 december Reiniging vloerbedekking It Vleckehus Surhuisterveen

Reiniging It Vleckehus Surhuisterveen. De vloerbedekking is weer als nieuw.

Vloerreiniging rabobank

Lees meer »

Nieuwsarchief

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren