Sebo Stofzuigers, goed voor u en uw tapijt

Bij Kloppenburg kunt u ook terecht voor stofzuigers van het merk Sebo. Met deze stofzuigers spaart u uw tapijt en uw gezondheid! De stofzuigers zijn gemaakt voor mensen die hoge eisen stellen aan zuigprestaties, filtering, bedieningsgemak en duurzaamheid.

stofzuiger kopen

Borstelstofzuigers van Sebo

Speciaal zijn de borstelstofzuigers van Sebo. Deze zijn zeer geschikt voor tapijt, maar deze stofzuigers kunnen ook op andere (harde) vloeren worden gebruikt. De ronddraaiende borstels maken het vuil los van de tapijtvezels en werken het tapijt weer op zodat platgelopen tapijt weer in zijn oorspronkelijke vorm wordt gebracht. U loopt rustig rechtop achter de stofzuiger terwijl de borstels en de krachtige zuiger moeiteloos stof, vuil, zand en haren uit het tapijt verwijderen. U staat rechtop achter de stofzuiger waardoor uw rug en schouders ontlast worden. De goede reiniging van het tapijt verlengd de levensduur van de vezels. Reinigen met de stofzuigers van Sebo wordt dan ook geadviseerd door tapijtfabrikanten. 

Deze stofzuigers worden geleverd met hulpstukken voor meubels en kieren. Kortom stofzuigen zonder inspanning met een geweldig resultaat! Wij kunnen alle stofzuigers van Sebo leveren en hebben een aantal demonstratiemodellen om u de voordelen te laten zien en voelen.

SEBO AUTOMATIC X7
Omschrijving

Het Multi-Talent de Sebo Automatic X7 serie is een eenmotorige borstelstofzuiger die gefabriceerd is voor het gebruik op tapijt, maar die ook ingezet kan worden op harde vloerbedekkingen zoals laminaat, linoleum, stenen vloeren etc. De X7 iheeft een betere filtering op de voet dan de X4 en is voorzien van een krachtige 890W motor. 

Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de twee standaard hulpstukken (meubelmondstuk en kierenmondstuk), kunt u meubels etc., in een handomdraai van vervuiling ontdoen. De machine stelt de borstels automatisch in op de juiste hoogte van het te reinigen oppervlak door middel van ingebouwde sensortechnologie. Dit garandeert een optimaal zuigresultaat op elke vloerbedekking. 

De Sebo Automatic X7 is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en zwart.

Prijs: € 379,00

Sebo Felix Classic
Omschrijving

De Sebo Felix Classic met electroborstel is primair een stofzuiger voor het optimaal zuigen van tapijt. Daarnaast kunnen ook bijvoorbeeld plavuizen gezogen worden met de electroborstel. Voor het zuigen van parket of laminaat bevelen wij een Sebo parketborstel aan. Deze speciale parketborstel is voorzien van dubbel gelagerde rubberwielen zodat er geen beschadigingen aan de vloer kunnen ontstaan.Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de twee standaard mondstukken ( meubelmondstuk en kierenmondstuk), kunt u meubels etc. in een handomdraai van vervuiling ontdoen. Als de slang wordt gebruikt, dan schakelt de borstelmotor automatisch uit.

Prijs: € 379,00

Sebo Evolution 370/470
Omschrijving

De bewezen werkpaarden. Voor objecten waar extreem veel vervuiling is, adviseren wij de Sebo Evolution 370 en Sebo 470.

Dit zijn tweemotorige borstelstofzuigers, die naast een zuigmotor met een separate borstelmotor uitgerust zijn, waardoor deze machines bijzonder geschikt zijn voor tapijtreinigingsbedrijven of voor projecten met zeer veel vuilinloop.

Sebo Evolution  370: € 399,00
Sebo Evolution  470: € 439,00

Sebo Airbelt Compact K-serie
Omschrijving

De "Airbelt Compact K-serie" van SEBO bestaat uit een drietal compacte, lichtgewicht stofzuigers (K1, K2, K3) met een innovatief ontwerp.

Tevens zorgt de Airbelt ervoor dat de uitblaaslucht zachtjes wordt uitgeblazen, zodat er geen sterke luchtstroom ontstaat die stof kan laten opdwarrelen. Dit maakt deze SEBO stofzuigers zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor stof.

Prijs vanaf: € 199,00

Stofzuigerzakken Felix
Omschrijving

Prijs: € 13,95

Filterbox stofzuigerzakken voor x/c 370
Omschrijving

Prijs: € 12,95

Voor overige modellen of onderdelen kunt u contact met ons opnemen via de mail of bel: 0512 - 47 12 94.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Nieuws

Dinsdag 14 mei Tapijt in luxe jacht gereinigd

Tapijt in luxe jacht gereinigd

Tapijt in luxe jacht gereinigd

Lees meer »

Nieuwsarchief

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren