Karpetreiniging

Kloppenburg Vloerreiniging is gespecialiseerd in karpetreiniging. Zo reinigen wij verschillende soorten karpetten voor particulieren en bedrijven. Zo weten wij onder andere raad met Berbers, Perzische tapijten, Chinese, Oosterse en Nepalese kleden. Met onze unieke reinigingsmethode wordt uw karpet vakkundig gereinigd en beschermd.

Voorkom slijtage

Hardnekkig vuil en diep zittend zand zorgt voor extra slijtage aan de vezels door wrijving. Regelmatig stofzuigen en kloppen helpt dit te voorkomen. Door uw karpet regelmatig professioneel te laten reinigen blijft het in goede conditie en heeft u jarenlang plezier van uw tapijt.

Professionele karpetreiniging door Kloppenburg

Karpetten worden bij voorkeur opgehaald en in onze werkplaats gereinigd. Het kleed wordt door een specialist geklopt, professioneel gereinigd en gedroogd in de werkplaats. Ook wordt een speciale beschermlaag aangebracht die de vezels van het karpet beschermt en vuilafstotend werkt. U krijgt uw karpet daarna weer snel, schoon en fris thuisbezorgd.

Onze unieke milieuvriendelijke reinigingsmethode is veilig voor alle karpetten en maakt tot diep in de vezels schoon. Hierdoor krijgt nieuw vuil geen kans om zich te hechten, waardoor dit zich makkelijk laat verwijderen met de stofzuiger.

 

Vraag een offerte aan voor karpetreiniging

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een offerte op maat. Bel: 06 - 30062916 of stuur ons een e-mail: info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren