Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren

Kloppenburg Vloerreiniging

Kloppenburg Vloerreiniging is uw specialist in tapijt-, meubel- en vloerreiniging. Begonnen als ChemDry Kloppenburg werken wij sinds 2014 onder onze eigen naam. Als Kloppenburg Vloerreiniging bedienen wij nog steeds op succesvolle en professionele wijze particulieren en bedrijven in Friesland en omstreken.

kloppenburg vloerreiniging

Goed onderhouden, schone meubels, tapijten en vloeren geven uw woning of pand een verzorgde, luxe uitstraling. Toch wordt niet voorkomen dat vuil zich ophoopt tussen de vezels van tapijten en gestoffeerde meubels of op uw vloer, waardoor lelijke plekken en slijtage ontstaan. Laat tapijten, meubels en vloeren professioneel reinigen en beschermen door Kloppenburg Vloerreiniging en geniet langer van uw meubels en tapijten.

Reiniging van meubels, tapijt en vloeren

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij verschillende soorten textiel reinigingen. Ook kunt u ons inschakelen voor de reiniging van stenen, elastische en gietvloeren. Waar u ons ook voor inschakelt, onze reinigingsmethoden zijn altijd milieuvriendelijk, laten geen resten van schoonmaakmiddelen achter en zijn veilig voor mens en dier.

Naast het reinigen van meubels, tapijt en vloeren is Kloppenburg Vloerreiniging in te schakelen voor het gecertificeerd brandvertragend impregneren van stoffen, de renovatie van elastische vloeren en zijn wij officieel dealer van professionele SEBO stofzuigers.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu