Bedrijven

Het is aangetoond dat een schone werkomgeving de productiviteit stimuleert en ziekteverzuim verminderd. Met regelmatig stofzuigen en dweilen bent u al goed op weg, maar het is daarnaast zeker aan te raden om de werkomgeving van tijd tot tijd professioneel te laten reinigen. Er zullen namelijk altijd plekken zijn waar vuil zich ophoopt en restanten van schoonmaakmiddelen achterblijven. Diep reinigen is goed voor de hygiëne en gezondheid van uw werknemers, en voor de arbeidsproductiviteit!

schoonmaakbedrijf kloppenburg

Professionele reiniging van bedrijfsruimtes en instellingen

Kloppenburg Vloerreiniging heeft de kennis, kunde en materialen in huis om op veilige, milieuvriendelijke wijze bedrijfsruimtes te reinigen. Wij beschikken over de nieuwste machines waarmee wij gestoffeerde (kantoor-) meubels, tapijt, elastische vloeren en stenen vloeren kunnen reinigen én beschermen.

Vloerrenovatie

Veel bedrijfsruimtes, warenhuizen, ziekenhuizen, showrooms, kapsalons en winkels zijn voorzien van een elastische vloer die speciale reiniging vereist. Kloppenburg Vloerreiniging maakt hiervoor gebruik van de professionele producten van Dr. Schutz en is dan ook officieel dealer van dit merk.

Met de producten van Dr. Schultz wordt de vlakke ondervloer van bijvoorbeeld linoleum, vinyl of marmoleum schoongemaakt en vervolgens wordt een nieuwe laag aangebracht in de gewenste kleur. Hierna wordt een PU laag aangebracht om de vloer te beschermen. Deze beschermlaag kan zo worden gekozen dat de vloer slijtvaste, antislip en antistatische eigenschappen krijgt.


Wilt u meer informatie over kantoorreiniging? Neem vrijblijvend contact op!

Nieuws

Woensdag 12 september Linoleum vloer behandeld in Rijs

Alweer een linoleum vloer behandeld van een vakantie huisje in Rijs.

Lees meer »
Maandag 14 mei Tapijtreiniging vd Valk Hotel

Tapijt gereinigd in het nieuwe Van der valk hotel Leeuwarden.

Lees meer »

Nieuwsarchief

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren