Brandvertragende behandeling meubels

Wanneer er in uw woning brand uitbreekt is het uiteraard zaak om het huis zo snel mogelijk te verlaten. Voorkomen dat er brand uitbreekt blijft natuurlijk altijd het beste, maar soms gaat er ineens iets mis en dan kan de inboedel in een paar minuten in lichterlaaie staan. Ditzelfde geldt wanneer er op uw kantoor brand uitbreekt. Maar u kunt er iets aan doen om de schade te beperken. U kunt door ons bedrijf een brandvertragende behandeling meubels laten uitvoeren. Uw meubels worden met een chemisch middel behandeld waardoor ze minder snel vlam vatten als er sprake is van schroeien.

Met een brandvertragende behandeling meubels kunt u erger voorkomen

Met een brandvertragende behandeling meubels kunt u ervoor zorgen dat als er bij voorbeeld een kaars omvalt of een sigarettenpeuk op een bank terechtkomt, dit niet zal leiden tot een grote brand. Een klein ongelukje als dit kan ervoor zorgen dat u een flinke brand in uw woning heeft met alle risico’s en schade van dien. Maar door de meubels te laten behandelen met een brandvertragend middel zal het vuur, als er slechts sprake is van schroeien, uitdoven, en als een meubelstuk wel in brand vliegt zal dit minder snel een grote vlammenzee veroorzaken. Zo kunt u of de brandweer wellicht erger voorkomen door de brand snel te blussen.

Wij sturen u graag een offerte voor een brandwerende behandeling

Wilt u een brandwerende behandeling voor uw meubelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs zodat wij een exacte prijsopgave kunnen geven. Ook kunnen wij dan alle vragen die u heeft meteen beantwoorden. Heeft u vooraf vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het e-mailadres info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0512 – 472 142.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren