Specialist in elastische vloeren reinigen in Friesland 

Heeft u een elastische vloer in huis? Zelf een dergelijke elastische vloer reiniging in Friesland blijkt vaak een hele uitdaging te zijn. Het gebruik van een stofzuiger en dweil is niet altijd voldoende om een doffe laag van deze vloer te krijgen. Daarbij wilt u de elastische vloeren in een openbare ruimte of bedrijfspand door een specialist laten reinigen! Deze vloeren worden intensief belast, waardoor de kans op vuil en een doffe aanslag erg groot is. Kloppenburg Vloerreiniging staat voor u klaar, om u te helpen bij het reinigen van elastische vloeren in Friesland. 

Elastische vloeren reinigen in Friesland met professionele apparatuur 

Elastische vloeren komen in verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan een vloer van materialen als vinyl, marmoleum en pvc. Hoewel u deze vloeren eenvoudig af kunt nemen met een vochtige dweil en een stofzuiger, blijft er vaak een doffe laag achter. Deze laag kan enkel met professionele apparaten verwijderd worden. Wij beschikken over dergelijke hulpmiddelen, waarmee het vuil eenvoudig te verwijderen is. Daarbij brengen we een speciale coating op de vloer aan, zodat deze de komende tijd weer goed beschermd is! Naast deze coating kunnen er verschillende extra toplagen worden aangebracht. Denk aan een antislip toplaag. 

Advies over elastische vloeren reinigen in Friesland 

Wanneer u een elastische vloer in uw woning, bedrijfspand of openbare ruimte heeft laten leggen, wilt u deze zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Wij geven u graag advies over het reinigen van elastische vloeren, om een snelle slijtage hiervan tegen te gaan. Ook kunnen we u adviseren over de noodzaak van het laten uitvoeren van een grondige reiniging en het laten aanbrengen van een beschermende coating. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren