Grindvloer reinigen

Een grindvloer is over het algemeen onderhoudsarm en daarom geliefd bij bedrijven en sommige particulieren. Maar na verloop van tijd wordt ook een grindvloer vuil doordat er zich vuilresten ophopen tussen de steentjes in de vloer. Dit is het moment om Koppenburg Vloerreiniging in te schakelen. Uw grindvloer reinigen kunt u het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf zoals het onze. Wij gebruiken de nieuwste reinigingstechnieken en uw vloer ziet er weer als nieuw uit nadat wij uw pand hebben bezocht.

Een grindvloer reinigen gebeurt met hoge druk

Een grindvloer reinigen is een klus die de nodige kennis en vakmanschap vraagt. Wij beschikken over de juiste apparatuur en onze medewerkers zijn ervoor opgeleid om uw grindvloer vakkundig en grondig te reinigen. Wij maken gebruik van hoge druk om uw vloer te reinigen, er worden geen schadelijke reinigingsmiddelen gebruikt. Uw vloer ziet er weer voor jaren als nieuw uit en u kunt uw bezoek weer met een gerust hart ontvangen.

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw grindvloer

Wilt u uw grindvloer op professionele wijze laten reinigen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u ook terugbellen wanneer u uw gegevens achterlaat in het speciale formulier op onze website. Neemt u liever zelf contact op belt u dan met telefoonnummer 0512 – 472 142. U kunt ook via de e-mail contact opnemen, stuur uw bericht dan naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of u een passende offerte te sturen.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren