Interieurreiniging boten Friesland

Het reinigen van het interieur van uw boot kan een hele klus zijn. Als u een wat groter jacht heeft, of u heeft voor beroepsmatige doeleinden een salonboot, dan kan het soms een heleboel werk schelen wanneer u voor het schoonmaken een professioneel bedrijf kunt inhuren. Voor de interieurreiniging boten Friesland kunt u een beroep doen op onze ervaren schoonmakers. Wij zorgen ervoor dat het interieur van de boot perfect wordt gereinigd en dat u daar geen omkijken meer naar heeft.

De interieurreiniging boten Friesland kunt u nu met een gerust hart uitbesteden

Wanneer u bij voorbeeld boten in verhuur heeft, dan wilt u die natuurlijk de volgende dag weer perfect klaar hebben liggen voor nieuwe huurders. Maar als u ’s avonds als de boten weer worden teruggebracht zelf nog aan de slag moet om het interieur schoon te maken dan bent u daar nog een flinke tijd zoet mee. Voor de interieurreiniging boten Friesland uitbesteden aan onze professionele schoonmakers. Zij werken systematisch en zorgen dat het interieur van de boot perfect wordt gereinigd.

Vraag nu een offerte aan voor uw botenreiniging

Overweegt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor de reiniging van uw boten? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen samen met u een plan opstellen met uw wensen en vervolgens op basis daarvan de benodigde tijd calculeren en op basis daarvan sturen wij u dan een offerte. U kunt ons bereiken voor antwoord op al uw vragen via telefoonnummer 0512 – 472 142. Stuurt u ons liever een e-mail, stuur uw bericht dan naar info@kloppenburgvloerreinging.nl.

Nieuws

Woensdag 12 september Linoleum vloer behandeld in Rijs

Alweer een linoleum vloer behandeld van een vakantie huisje in Rijs.

Lees meer »
Maandag 14 mei Tapijtreiniging vd Valk Hotel

Tapijt gereinigd in het nieuwe Van der valk hotel Leeuwarden.

Lees meer »

Nieuwsarchief

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren