Interieurreiniging Dokkum

Het intensief reinigen van een interieur is een klus waar veel mensen niet aan toe komen. In huishoudens waar beide partners werken of eenoudergezinnen is het vaak erg lastig om de traditionele “grote schoonmaak” te houden. En vaak is dat niet genoeg in een druk gezin. Ook bij bedrijven komt het er vaak niet van om het kantoor nu eens echt schoon te maken. De schoonmakers die dagelijks over de vloer komen hebben vaak al hun handen vol aan het dagelijkse werk. Dan is interieurreiniging Dokkum wellicht een optie. Een grondige schoonmaakbeurt kan uw woning of kantoor weer helemaal opfrissen.

Kies voor professionele interieurreiniging Dokkum

Wilt u dat uw kantoor dagelijks of meerdere keren per week goed wordt schoongemaakt? Doe dan een beroep op de professionele interieurreiniging Dokkum. Onze professionals gaan enthousiast voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw kantoor een prettige omgeving is en blijft om in te werken. Mensen werken veel prettiger in een schone omgeving en dit zal hun prestaties dan ook zeker ten goede komen. Daarnaast schrijft de ARBO wet voor dat uw kantoor aan bepaalde milieu- en hygiëne-eisen moet voldoen. Deze regels zijn uiteraard ook bekend bij onze medewerkers.

Vraag direct een offerte voor vakkundige schoonmaak

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen voor deskundige interieurreiniging Drachten. U kunt een bericht sturen naar ons mailadres info@kloppenburg-vloerreiniging.nl. Wij zijn daarnaast telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0512 – 472 142. Wij komen graag bij u langs om uw schoonmaakwensen met u door te nemen. Daarna sturen wij u een passende offerte.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren