Interieurreiniging Drachten

In een schoon kantoor werkt u een stuk prettiger. Dat is niet alleen gevoelsmatig zo, wetenschappelijk onderzoek heeft dit onomstotelijk aangetoond. Daarom is het belangrijk dat uw kantoor het liefst dagelijks goed wordt schoongemaakt. U kunt voor interieurreiniging in Drachten of omgeving een beroep doen op de deskundige medewerkers van Kloppenburg. Wij hebben jarenlange ervaring met het professioneel schoonhouden van kantoorruimtes en instellingen. 

Interieurreiniging in Drachten op maat voor uw bedrijf

Ieder kantoor is anders. Het is een enorm verschil of u een bedrijf heeft waar dagelijks tientallen mensen aan het werk zijn of een bedrijf met vooral buitendienst medewerkers die maar enkele keren per week op kantoor zijn. Interieurreiniging in Drachten en regio door Kloppenburg is dan ook altijd maatwerk. Wij gaan met u in gesprek en noteren wat uw wensen zijn. Vervolgens maken wij samen met u een uitgebalanceerd schoonmaakplan. Hierin staat precies vermeld welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd.

Wij sturen u graag een offerte voor de reiniging van uw interieur

Wilt u ook dat uw kantoor professioneel wordt schoongemaakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een passende offerte. Ook voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak via telefoonnummer 0512 - 47 21 42. Heeft u vragen of wilt u liever schriftelijk communiceren dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier of stuur een bericht naar ons e-mailadres info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie of nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren