Interieurreiniging Friesland

Voor een specialist in interieurreiniging gaat u naar Kloppenburg Vloerreiniging Friesland. Wij reinigen namelijk niet alleen vloeren, inmiddels zijn wij breder gespecialiseerd. Zo voeren wij onder andere interieurreiniging uit. Van de bank tot het vloerkleed, van vloerbedekking tot een elastische vloer,  Kloppenburg Vloerreiniging Friesland reinigt het voor u!

Grondige interieurreiniging in Friesland op milieuvriendelijke wijze

Hoe zorgvuldig u ook met uw interieur omgaat, na verloop van tijd ontstaat er vuil en eventuele vuilplekken. Dit betekent gelukkig niet dat u nieuwe meubels moet aanschaffen. Kloppenburg Vloerreiniging Friesland kan uw volledige interieur (meubels en vloer) aanpakken met een grondige reiniging. Wij komen bij u thuis of op kantoor langs. Heeft u een specifiek meubelstuk of tapijt dat gereinigd moet worden? Dan kan dit ook worden gedaan in onze werkplaats.

Interieurreiniging voor uw woning of kantoor in Friesland

Voor elk interieurelement heeft Kloppenburg Vloerreiniging Friesland een passende reinigingsmethode. Zo passen wij voor verschillende type vloeren speciale reinigingsmethodes toe. Voor gestoffeerde elementen (meubel, tapijten en vloerbedekking) werken wij veelal met dezelfde reinigingsmethode. Hiervoor werken wij namelijk met water en koolzuurgasbelletjes. Koolzuurgasbelletjes weken het vuil goed los en drukken het vanuit de vezels omhoog. Dit wordt vervolgens met warm water extract weggezogen.

Interieurreiniging vindt veelal plaats op locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij u op kantoor in Friesland. Ook kunt u ons inschakelen voor de  interieurreiniging van uw boot. Hier zijn wij in gespecialiseerd. Wilt u meer informatie over interieurreiniging in Friesland? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren