Interieurreiniging Heerenveen

Heeft u een nare vlek in uw vloerbedekking? Is het marmoleum in uw keuken toe aan een nieuwe beschermlaag? Of wilt u uw karpet eens grondig gereinigd hebben? Dan is het tijd om Kloppenburg Vloerreiniging in te schakelen. Vuil en vlekken in uw interieur ogen niet alleen slordig, diepzittende verontreinigingen kunnen ook schade toebrengen aan uw kostbare vloerbedekking. Zand schuurt de vezels van uw kleed en zorgt voor verbleking en slijtage. Naast zichtbare verontreiniging kunnen ook onaangename geuren een probleem vormen. Kloppenburg Vloerreiniging verwijdert vlekken en geuren op milieuvriendelijke wijze.

Onze reinigingsmethoden voor interieurreiniging Heerenveen

Wij werken niet met agressieve oplosmiddelen die schadelijk zijn voor mens, dier of omgeving, of zeep die resten achterlaat. Wij gebruiken professionele apparatuur die werkt met water en koolzuurbelletjes, waardoor het vuil wordt losgeweekt en omhooggeduwd waar het kan worden opgenomen. Daardoor hecht nieuw vuil ook minder snel aan uw vloer. Na het reinigen brengen wij een vuilwerende laag aan, waardoor de vloer in het vervolg makkelijk te onderhouden blijft. Ook voor het aanbrengen van coatings, brandvertragende middelen, en het polijsten van natuurstenen vloeren bent u bij ons aan het goede adres. En wat wij voor uw vloer kunnen doen, kan natuurlijk ook voor banken, stoelen, lampenkappen en andere gestoffeerde meubels. Of het nu in uw woonkamer is, in uw kantoor of op uw boot. Wij zijn hét adres voor al uw interieurreiniging in Heerenveen en omstreken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Neemt u gerust contact op met ons als u vragen heeft over onze services. Dat kan via telefoonnummer 0512-472142, een e-mail aan info@kloppenburgvloerreiniging.nl of het webformulier onder Contact.

Nieuws

Woensdag 12 september Linoleum vloer behandeld in Rijs

Alweer een linoleum vloer behandeld van een vakantie huisje in Rijs.

Lees meer »
Maandag 14 mei Tapijtreiniging vd Valk Hotel

Tapijt gereinigd in het nieuwe Van der valk hotel Leeuwarden.

Lees meer »

Nieuwsarchief

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren