Uw kantoor schoonmaken in Roden met onze hulp 

Geef uw kantoorpand z’n frisse uitstraling terug! Een kantoor schoonmaken in Roden is een van de taken die u over kunt laten aan de specialisten van Kloppenburg Vloerreiniging. Zo helpen we u onder meer een doffe waas over een vloer als sneeuw voor de zon te doen laten verdwijnen. Het doet lijken alsof de vloer nieuw is! Deze doffe waas is vaak het gevolg van een intensief gebruik van de vloer. Ook bij verschillende andere klussen op het gebied van de schoonmaak van uw kantoor in Roden kunt u op onze hulp rekenen. 

Aanpak bij een kantoor schoonmaken in Roden 

Het maakt voor ons niet uit, welk type vloer u binnen uw kantoor in Roden gebruikt. Wij hebben ervaring in het reinigen van sterk uiteenlopende vloeren. Eerst zullen we de oude, vervuilde toplaag van de vloer verwijderen. Vervolgens schrobben we de vloer goed schoon, om deze vervolgens te voorzien van een nieuwe beschermende laag. In het geval van een tapijt of vloerbedekking gebruiken we schoonmaakmiddelen die ook het dieper in het tapijt getrokken vuil los kunnen weken. Door het vuil vervolgens van de vloerbedekking op te nemen, oogt deze weer fris en als nieuw! 

Periodiek uw kantoor schoonmaken in Roden

Uw kantoor schoonmaken in Roden, in het bijzonder de vloer hiervan, hoeft niet wekelijks. Mogelijk laat u de bureaus al dagelijks afnemen, evenals dat u de toiletten dagelijks schoon laat maken. De intensieve schoonmaakklussen, waarbij professionele apparatuur gebruikt wordt, kunnen we periodiek voor u inplannen. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die Kloppenburg Vloerreiniging u hierin kan bieden.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren