Kantoorreiniging Friesland

Uw kantoor moet een prettige werkomgeving zijn voor u en uw medewerkers. Een belangrijk aspect daarbij is goede hygiëne. Het is aangetoond dat werken in een schoon kantoor de productiviteit verhoogt en het ziekteverzuim terugdringt. Als uw kantoor wat groter is dan enkele tientallen vierkante meters dan is het prettig om het schoonmaken uit te kunnen besteden aan een professioneel bedrijf. Kloppenburg Vloerreiniging is zo’n bedrijf. Met onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw kantoor op efficiënte wijze kunne schoonmaken zodat u er met veel plezier werkt.

Kantoorreiniging Friesland volgens uw individuele wensen

Wanneer u de kantoorreiniging Friesland uit handen geeft aan onze professionele schoonmakers dan kunt u verzekerd zijn van een altijd schoon kantoor. Wij bespreken vooraf met u wat uw wensen zijn en maken aan de hand daarvan een schoonmaakplan. Volgens dit plan wordt er dagelijks schoongemaakt, of als u wilt volgens een ander schema. De schoonmakers komen uiteraard buiten werktijden zodat u en uw personeel niet worden gestoord tijdens het werk. Voor het schoonmaken van kantoren hanteren wij vastgestelde richtlijnen zodat er zo efficiënt mogelijk kan worden gewerkt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw kantoorreiniging

U kunt direct een offerte aanvragen voor de schoonmaak van uw kantoor in Friesland. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op onze website, maar bellen kan natuurlijk ook. Ons bedrijf is bereikbaar via telefoonnummer 0512 – 472 142 voor al uw vragen. Daarnaast kunt u ook via e-mail contact opnemen voor uw vragen of het aanvragen van een offerte. Ons adres is info@kloppenburgvloerreiniging.nl

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren