Kantoorreiniging Leeuwarden

Het schoonmaken van een kantoorruimte is vaak een hele klus. In de meeste gevallen is het geen doen om dit zelf te doen, tenzij het maar een relatief kleine ruimte betreft. Zodra u een bedrijf heeft waar meerdere mensen werken bent u al snel aangewezen op kantoorreiniging Leeuwarden. Door hiervoor professionals in te schakelen voorkomt u dat zaken over het hoofd worden gezien en u zorgt ervoor dat uw kantoor efficiënt wordt schoongemaakt. Onze schoonmakers werken volgens vaste protocollen zodat belangrijke zaken altijd dagelijks worden gedaan en ook het minder frequente schoonmaakwerk aan bod komt.

Flexibele kantoorreiniging Leeuwarden

Ieder kantoor is anders. De oppervlakte kan verschillen, maar ook de intensiviteit van het gebruik. Als er dagelijks meerdere mensen werken dan is er een heel andere situatie dan wanneer er slechts een enkeling op kantoor werkt en de rest alleen maar af en toe aanwezig is. Het schoonmaken van uw kantoor kan dan ook door Kloppenburg Vloerreiniging worden aangepast aan uw wensen. Samen met u stellen we een plan op van dagelijkse werkzaamheden en schoonmaakwerk dat regulier wordt gedaan zoals ramen zemen of het schoonmaken van kasten en plinten. Sanitair en bureaus worden uiteraard dagelijks schoongemaakt om een goede hygiëne te waarborgen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor kantoorreiniging

Wilt u uw kantoor ook door professionals laten schoonmaken? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. U kunt een e-mail sturen naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Heeft u vragen en wilt u snel een antwoord? Bel ons dan op telefoonnummer 0512 – 472 142.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren