Karpetreiniging Bakkeveen

Kloppenburg Vloerreiniging is dé specialist op het gebied van tapijt- en meubelreiniging in Friesland en bezorgt u dan ook de beste karpetreiniging in Bakkeveen. Vanuit ons bedrijf in Jistrum leveren wij u door middel van jarenlange ervaring een professionele en succesvolle reiniging van uw karpetten, wij doen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven. Kloppenburg Vloerreiniging zorgt er op milieuvriendelijke wijze voor dat uw tapijt of vloerkleed er weer op en top verzorgd uitziet én dat dit ook zo blijft. Voor een uitstekende karpetreiniging in Bakkeveen bent u bij ons aan het juiste adres.

Professionele karpetreiniging in Bakkeveen

Beleef langer plezier aan uw tapijten door de professionele karpetreiniging die Kloppenburg Vloerreiniging u levert in Bakkeveen. Wij reinigen uw karpet met gebruik van betrouwbare, veilige en snelle methoden. Ons reinigingsmiddel op basis van water en koolzuurdeeltjes duwt zelfs de meest hardnekkige vlekken tussen de vezels door naar het oppervlak. Door gebruik te maken van onze professionele karpetreiniging in Bakkeveen krijgt ook uw vloerbedekking weer een langdurig schone uitstraling. Kloppenburg Vloerreiniging komt bij u aan huis, óf zorgt voor een geduchte reiniging van uw karpetten in onze professionele werkplaats.

Neem contact op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de karpetreiniging die wij u in Bakkeveen kunnen bieden, bent u nieuwsgierig naar onze haal- en brengservice óf wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via het contactformulier op onze website, bel gerust naar 0512-472142, mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl óf kom bij ons lang in Jistrum. Wij staan voor u klaar, zelfs de hardnekkigste vlekken zijn voor ons geen probleem!

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren