Karpetreiniging Drachten

Een karpet is een mooi accessoire voor uw interieur. Maar een karpet zelf reinigen kan een lastige klus zijn. Voor karpetreiniging in Drachten en omgeving kunt u een beroep doen op Kloppenburg Vloerreiniging. Wij kunnen hiervoor bij u thuis komen maar het is meestal praktischer dat wij het karpet op ons bedrijf reinigen. Hier hebben wij alle middelen en apparatuur bij de hand voor professionele reiniging van uw karpet of tapijt.

Wij zorgen voor professionele karpetreiniging in Drachten

Een karpet is meestal een aanschaf waar een flink bedrag mee gemoeid is. U wilt dan ook zo lang mogelijk van uw karpet genieten. Ondanks goed stofzuigen wordt een karpet echter in de loop der tijd smoezelig. Zelf reinigen is soms mogelijk, maar lang niet iedereen ziet dat zitten. Kloppenburg Vloerreiniging heeft een haal- en brengservice voor professionele karpetreiniging in Drachten en regio. Wanneer u contact met ons opneemt komen wij graag bij u langs om uw mooie karpet op te halen en deskundig en met zorg te reinigen. Uw karpet is weer als nieuw als wij het bij u terugbrengen. 

Wilt u meer informatie over karpetreiniging?

Wanneer u uw karpet wilt laten reinigen dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave of meer informatie. Wij vertellen u graag hoe wij uw karpet reinigen en welke middelen hierbij worden gebruikt. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl of via het contactformulier op de website. Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0512 - 47 21 42.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren