Karpetreiniging Friesland

Kloppenburg Vloerreiniging is uw professional in karpetreiniging in Friesland. Wij staan voor u klaar met een zeer veelzijdige dienstverlening. Op het gebied van karpetreiniging in Friesland kunnen wij u brede mogelijkheden bieden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van de meest verschillende soorten textiel, maar wij zijn ook specialist in het reinigen van stenen, elastische vloeren en gietvloeren. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u zoekt naar een ervaren onderneming in de karpetreiniging in Friesland.

Milieuvriendelijke karpet reiniging in Friesland

Voor onze werkzaamheden betreffende karpetreiniging in Friesland maken wij geen gebruik van schadelijke reinigingsmethoden. Wij maken altijd gebruik van milieuvriendelijke methoden voor de karpetreiniging in Friesland. Door deze methoden aan te houden blijven er nooit resten achter en ontstaan er ook geen schadelijke stoffen voor mens en dier. Dit betekent dat onze manier van karpetreiniging in Friesland altijd volledig veilig is, op alle vlakken. Dit is wel zo prettig, zeker omdat u natuurlijk weer snel gebruik wilt kunnen maken van de betreffende ruimte.

Contact Kloppenburg voor Karpetreiniging Friesland

Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van reiniging en kunnen u dan ook altijd een effectieve karpetreiniging in Friesland aanbieden. Wij kunnen u natuurlijk altijd informeren over de mogelijkheden betreffende de karpetreiniging in Friesland. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 0512 – 472 142 of stuur een mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn gevestigd aan het Tillepaed 5 in Jistrum.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren