Karpetreiniging Groningen

Voor karpetreiniging in Groningen hoeft u niet verder te zoeken, want u heeft ons gevonden. Kloppenburg Vloerreiniging is het ervaren bedrijf in de regio dat u uitstekend van dienst kan zijn met diensten betreffende karpetreiniging in Groningen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het professioneel en effectief reinigen van de meest uiteenlopende vloeren, waaronder ook gietvloeren en elastische vloeren. Ook als u interesse heeft in professionele karpetreiniging in Groningen bent u bij ons van harte welkom.

Uw professional in karpetreiniging in Groningen

Kloppenburg Vloerreiniging heeft jarenlange ervaring in karpetreiniging in Groningen en regio. Wij zijn gevestigd aan het Tillepaed 5 in Jistrum. Doordat wij een breed werkgebied aanhouden kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u zoekt naar een ervaren bedrijf in karpetreiniging in Groningen. Voor onze werkzaamheden maken wij geen gebruik van schadelijke reinigingsmiddelen. Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf zo groen mogelijk te werk gaan. Wanneer u gaat voor onze karpetreiniging in Groningen, dan maakt u dus een milieuvriendelijke keuze.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van karpetreiniging in Groningen? Bel dan naar 0512 – 472 142 of stuur een mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij informeren u graag. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u advies wenst of wanneer u interesse heeft in een offerte. Wij kunnen een offerte voor u opstellen met een zeer scherpe prijs. Vanzelfsprekend stellen wij deze offerte volledig vrijblijvend op. U zit dan ook nergens aan vast.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren