Karpetreiniging Leeuwarden

Kloppenburg Vloerreiniging heeft een ruime ervaring met karpetreiniging in Leeuwarden. Heeft u problemen met uw parket, zoals nare vlekken of onverklaarbare verkleuringen? Dit is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig kunnen veel van dit soort problemen worden opgelost met een professionele karpetreiniging in Leeuwarden. Wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunnen wij u van tevoren meer vertellen over de resultaten die wij voor u kunnen bereiken wanneer u de karpetreiniging in Leeuwarden aan ons overlaat. Wij zijn gevestigd aan het Tillepaed 5 in de plaats Jistrum, maar werken ook zeker in de plaats Leeuwarden.

Een professionele karpetreiniging in Leeuwarden

Wij voeren een professionele karpetreiniging in Leeuwarden voor u uit. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste garanderen van de karpetreiniging in Leeuwarden. Vlekken die al jarenlang in uw karpet zitten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uiteraard worden de kleinste stofjes en vuiltjes ook effectief verwijderd. Uw karpet is na de karpetreiniging in Leeuwarden hygiënisch schoon.

Een vrijblijvende offerte

Een karpetreiniging in Leeuwarden kan ervoor zorgen dat uw karpet er weer als nieuw uitziet. Uiteraard kunnen wij de vloer beoordelen voordat wij aan de reiniging starten, zodat wij u ook het beoogde resultaat kunnen voorleggen. Naast karpetreiniging in Leeuwarden kunnen wij ook de meest uiteenlopende andere vloeren reinigen. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een offerte? Bel dan naar 0512 – 472 142 of stuur een mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij stellen de offerte graag voor u op.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren