Professionele hulp bij een kleed reinigen in Surhuisterveen 

Begint uw kleed z’n oorspronkelijke kleur te verliezen? In dat geval kan hulp bij het kleed reinigen in Surhuisterveen het overwegen waard zijn. Kloppenburg Vloerreiniging biedt u deze hulp graag. Wij hebben een ruime ervaring in het reinigen van verschillende soorten kleden. Vaak is het vervagen van de kleur van een kleed het gevolg van kleine vuildeeltjes die zich aan de haren van het kleed hechten. Met een reguliere stofzuiger is het vaak niet mogelijk om dit vuil van de haartjes af te halen Wij beschikken over de hulpmiddelen die een kleed reinigen in Surhuisterveen heel eenvoudig maken! 

Kleed reinigen in Surhuisterveen met onze hulpmiddelen

Door uw kleed tot diep in de vezels te reinigen, blijft deze een lange tijd mooi en wordt een snelle slijtage aan het kleed voorkomen. Wij werken hierbij niet met zeep of soortgelijke oplosmiddelen. Het gebruik van water in combinatie met koolzuurbelletjes is volgens ons efficiënter. Daar komt bij dat er in geen geval zeepresten in het kleed achterblijven. De koolzuurbelletjes trekken het vuil van de haren in uw kleed en drijven dit omhoog. Vervolgens kunnen het vuil en de koolzuurbelletjes met een krachtige stofzuiger van het tapijt worden opgezogen. Een kleed reinigen in Surhuisterveen is op deze wijze milieuvriendelijk en effectief. 

Hardnekkig vuil in uw kleed reinigen in Surhuisterveen

Niet alleen een algemene reiniging van uw kleed kan het overwegen waard zijn. Ook bij hardnekkig vuil is een kleed reinigen in Surhuisterveen met onze hulp mogelijk de oplossing voor u. De ervaring die wij hebben in het reinigen van kleden en tapijten maakt dat we ook deze diep in het kleed getrokken vlekken voor u kunnen schoonmaken. Neem contact met ons op, wanneer u hier meer over wilt weten.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren