Professionele meubel reiniging in uw woning of bedrijfspand 

Zonder dat u dit in de gaten heeft, zullen kleine vuildeeltjes zich hechten aan de bekleding van uw meubels. Het zuigen van de bekleding is vaak niet voldoende om deze deeltjes los te trekken. Als gevolg hiervan zal na verloop van tijd een doffe waas over uw meubels verschijnen. Vergelijk het met een vloer, welke doorgaans ook z’n oorspronkelijke kleur verliest door vuildeeltjes. Kloppenburg Vloerreiniging helpt u graag bij een professionele meubel reiniging. Hierbij zorgen we dat de deeltjes verwijderd worden, om uw meubels weer als nieuw te laten lijken. Zo hoeft u deze niet te vervangen, maar kunt u ze nog jaren blijven gebruiken! 

Aanpak bij een meubel reiniging 

Kloppenburg Vloerreiniging zoekt altijd naar een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijke werkwijze. Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen is lang niet altijd noodzakelijk om meubels als nieuw te laten lijken. Bij een meubel reiniging kiezen we vaak voor het gebruik van koolzuurbelletjes. Deze belletjes hechten zich aan het vuil en zorgen er vervolgens voor, dat het vuil naar het oppervlak wordt gedreven. Door de meubels daarna met een speciale stofzuiger af te nemen kan het vuil worden verwijderd. Vrijwel alle stoffen kunnen op deze manier gereinigd worden. 

Afspraak maken voor een meubel reiniging 

Heeft u ook meubels die u grondig wilt laten reinigen? Zoekt u naar mogelijkheden om uw meubels hun oorspronkelijke kleur terug te geven? Kloppenburg Vloerreiniging helpt u hier graag bij! Neem contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen voor een meubel reiniging in uw pand. Samen zorgen we dat uw meubels weer fris zijn en als nieuw lijken.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren