Meubelreiniging Drachten

Meubels zijn van essentieel belang in ons dagelijks leven. Op het moment dat deze vlekken en vuil gaan vertonen hoeft dit niet te betekenen dat u nieuwe moet gaan aanschaffen. Of het nu gaat om meubels bij u thuis of op kantoor, alles is zo goed als nieuw schoon te maken. Kloppenburg Vloerreiniging is er niet alleen om vloeren te reinigen, maar ook uw meubels. Meubelreiniging Drachten biedt u de ideale oplossing om uw meubels te reinigen, zeker wanneer het gaat om een meubelstuk waar u veel waarde aan hecht. Uw meubels worden na het schoonmaken, bewerkt met een water- en olieafstotende beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat nieuw vuil niet aan het meubelstuk gaat hechten.

Reinigingsmethode meubelreiniging Drachten

Bij meubelreiniging Drachten werken wij op een manier waarbij, de stof of het materiaal, met speciale reinigingsapparatuur wordt schoongemaakt. Deze methode komt erop neer dat er gebruik wordt gemaakt van miljoenen koolzuurgasbelletjes. Hiermee wordt stof en vuil uit het meubel omhoog gewerkt. De belletjes werken diep in de stof, waardoor vuil en viezigheid loskomt. Met een warm waterextract wordt op hetzelfde moment het vuil weggezogen. Deze methode is kenmerkend voor Kloppenburg Vloerreiniging. Er worden hierbij geen schadelijke reinigingsmiddelen of andere zeepproducten gebruikt en uw meubels blijven schoon en gaan langer mee.

Contact opnemen en informatie inwinnen

Het is mogelijk om uw meubels in onze werkplaats te reinigen, maar dit kunnen wij ook bij u thuis, op kantoor of ergens anders doen. Wenst u hier meer informatie over, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0512-472142. Ook kunt ons mailen op info@kloppenburgvloerreiniging.nl voor een vrijblijvende offerte of meer uitleg.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren