Meubelreiniging

Als uw banken, stoelen of andere gestoffeerde meubels onder de vlekken en vuil zitten biedt meubelreiniging van Kloppenburg Vloerreiniging de oplossing. Al jaren reinigen wij onder andere meubels op professionele en milieuvriendelijke wijze. Dit doen wij ook op locatie, wel zo makkelijk!

Meubelreiniging met de juiste specialistische methode

Hoe zorgvuldig u ook met uw meubels omgaat, er zullen na verloop van tijd vuil en vlekken ontstaan. Helemaal wanneer de meubels intensief worden gebruikt en u kinderen en/of huisdieren heeft. Gelukkig betekent een flink vlek niet direct een nieuw meubel. Kloppenburg Vloerreiniging kan verschillende soorten meubels op professionele wijze reinigen. Na een reinigingsbeurt van onze specialisten zien uw meubels er weer als nieuw uit!
 
Hoe wij meubelreiniging uitvoeren? Wij gaan te werk met water en koolzuurgasbelletjes, in plaats van zeep en schoonmaakmiddelen die resten achterlaten in de stof. De koolzuurgasbelletjes weken het vuil los en werken het vuil uit het textiel omhoog. Tegelijk wordt met een warm water extract het vuil weggezogen met onze speciale reinigingsapparatuur. Alle voorkomende stoffen worden op deze wijze gereinigd, van natuurlijke vezels (mohair, katoen, wol en linnen) tot synthetische stoffen (lamous, alcantara en polyamide).

Professionele meubelreiniging op locatie

Meubelreiniging wordt uitgevoerd in de werkplaats van Kloppenburg Vloerreiniging, maar dit kan uiteraard ook bij u thuis, op kantoor of op uw boot worden gereinigd. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in de reiniging van het interieur van boten of jachten.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte voor meubelreiniging aan via ons contactformulier of info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren