Meubelreiniging Leeuwarden

Heeft u een hardnekkige vlek in uw bank? Wilt u een tweedehands aangeschafte fauteuil laten ontdoen van huisdierharen en -huidstof? Is het noodzakelijk uw interieur diepgaand te ontdoen van stof en huisstofmijt, omdat iemand in huis allergisch is hiervoor? Of heeft u een erfstuk dat een opknapbeurt nodig heeft? Aarzel dan niet en schakel ons in. Kloppenburg Vloerreiniging is naast vloeren gespecialiseerd in behandeling van gestoffeerde meubelen. Wij reinigen zowel natuurlijke materialen als synthetische. Of het nu gaat om de meubels in uw woonkamer, uw bedrijfsruimte of uw zeiljacht, wij zijn het aangewezen adres voor meubelreiniging in Leeuwarden en omstreken.

Milieuvriendelijk en duurzaam meubels reinigen Leeuwarden

Wij maken hierbij geen gebruik van oplos- of reinigingsmiddelen die het milieu verontreinigen, schade toebrengen aan uw meubel of schadelijk zijn voor mensen of dieren. Ook gebruiken we geen zeep, die resten achterlaat waardoor uw meubelstuk snel weer opnieuw vervuild zal raken. Wij reinigen uw interieurelementen met een innovatieve methode die gebruikmaakt van water en koolzuurbelletjes. Daardoor wordt het vuil losgeweekt, en vervolgens omhooggeduwd waar het wordt opgezogen door onze gespecialiseerde apparatuur. Daarna wordt de stof behandeld met een vuilwerende en water- en olieafstotende beschermlaag, zodat uw bank of stoel lang mooi en schoon blijft. Ook het aanbrengen van een brandvertragend middel is voor ons geen probleem.

Benieuwd geworden naar onze service?

Aarzelt u vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen heeft over onze werkwijze of mogelijkheden. Wij horen graag van u op telefoonnummer 0512-472142, via een e-mail aan info@kloppenburgvloerreiniging.nl, of vul het webformulier in onder Contact op deze website.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren