Meubelreiniging Sneek

Meubels kunnen ongemerkt erg smoezelig worden in de loop der tijd. Zeker wanneer uw banken of stoelen intensief worden gebruikt. Huisdieren of kinderen kunnen daarnaast nog wel eens voor een ongelukje zorgen dat ontsierende vlekken kan veroorzaken. Zelf schoonmaken lukt vaak niet of niet geheel. Wanneer de meubels verder nog in goede staat zijn is het zonde om ze af te danken alleen omdat de bekleding vuil is geworden. Een alternatief voor nieuwe meubels is meubelreiniging Sneek. U kunt uw gestoffeerde meubels deskundig laten reinigen en ze zijn weer als nieuw.

Geef uw meubels een tweede kans met meubelreiniging Sneek

Wilt u nog wat langer van de meubels in uw woning, in uw kantoor of op uw boot genieten? Geef ze dan een tweede leven met een intensieve meubelreiniging Sneek. Door toepassing van speciale techniek kan vrijwel al het vuil uit de stof van uw banken en stoelen worden verwijderd. Na het reinigen worden de meubels voorzien van een speciale coating die vet, water en vuil afstoot. Zo blijven de meubels na de reiniging ook nog eens langer schoon dan voorheen. Met deze meubelreiniging zijn uw meubels weer als nieuw en kunt u er weer een lange tijd van genieten.

Vraag direct een offerte aan voor het reinigen van uw meubels

Wilt u ook weer schone meubels? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een grondige reiniging van uw banken en stoelen. U kunt Kloppenburg Vloerreiniging bereiken via telefoonnummer 0512 – 472 142. Wij zijn eveneens bereikbaar via ons mailadres, info@kloppenburgvloerreiniging.nl.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren