Onderhoud linoleumvloer Friesland

Iedere vloer heeft onderhoud nodig, de ene soort vloer wat minder dan de andere. Voor het onderhoud van een linoleum vloer in Friesland kunt u terecht bij Kloppenburg Vloerreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring met het deskundig en grondig reinigen van diverse soorten vloeren waaronder ook linoleum. Deze vloersoort wordt veel gebruikt in zorginstellingen omdat het een ondergrond is die goed tegen vuil en vlekken bestand is. Maar daarvoor is wel goed onderhoud nodig.

Laat het onderhoud aan uw linoleumvloer in Friesland over aan de professional

Een linoleumvloer wordt vaak beschermd door een polymeerlaag. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer vuil- en vochtafstotend is. Dit is ideaal in een omgeving waar nog wel eens een ongelukje kan gebeuren of waar gewerkt wordt met stoffen die een vloer kunnen beschadigen. De vloer wordt eerst gestript om restanten van en vorige beschermlaag te verwijderen. Daarna wordt heel zorgvuldig een nieuwe beschermlaag op de vloer aangebracht die weer een hele poos mee gaat. Zo blijft de vloer zelf ook langer mooi en hoeft dus minder snel vervangen te worden. 

Een offerte aanvragen voor vloeronderhoud in Friesland

Wilt u dat uw linoleumvloer in topconditie blijft? Vraag dan nu een offerte aan bij Kloppenburg Vloeronderhoud voor een scherpe offerte voor het onderhoud van uw linoleum vloer. U kunt hiervoor het contactformulier op de website gebruiken of mailen naar e-mail info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Maar bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0512 – 47 21 42. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een passende offerte ontvangt voor vloerreiniging.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren