Een PVC vloer behandelen in Friesland bij slijtage

Het is niet ongebruikelijk dat er zich door de jaren heen een waas over de toplaag van uw vloer vormt. Bij de ene vloer gaat dit sneller dan bij de andere, afhankelijk van de belasting hiervan. Kloppenburg Vloerreiniging helpt u deze waas van de vloer te verwijderen. Zo lijkt uw vloer na een behandeling weer als nieuw! Een PVC vloer behandelen in Friesland is niet de enige mogelijkheid die we u bieden. Ook voor het reinigen van bijvoorbeeld een grindvloer of een vloer met tapijt kunt u op onze vakmensen rekenen.

Aanpak bij een PVC vloer behandelen in Friesland 

Kloppenburg Vloerreiniging beschikt over verschillende professionele hulpmiddelen. Met deze hulpmiddelen wordt het schoonmaken van een vloer relatief eenvoudig. Hierbij wordt allereerst de doffe waas van de toplaag verwijderd. Om een snelle slijtage tegen te gaan, brengen we na het verwijderen van het vuil een nieuwe coating aan. Deze coating zorgt dat de toplaag in tact blijft, waardoor u nog vele jaren vooruit kunt met de vloer. Regelmatig onderhoud aan PVC vloeren zorgt dat deze in een goede conditie blijven. Mogen wij ook uw PVC vloer behandelen in Friesland? 

Afspraak maken voor PVC vloer behandelen in Friesland 

Merkt u ook dat de toplaag van uw PVC vloer steeds minder glimt? Bent u benieuwd of wij uw vloer naar z’n oorspronkelijke staat terug kunnen brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Een PVC vloer behandelen in Friesland gebeurt altijd met professionele apparatuur en door mensen die hier verstand van hebben. Zo verzekeren we u van een optimaal resultaat!  

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren