Reinigen grindvloer

Een grindvloer is een mooie en duurzame vloer die over het algemeen weinig onderhoud vraagt. Maar afhankelijk van het gebruik van de ruimte waar de vloer ligt, kan in bepaalde gevallen de vloer stof en vuil vasthouden. Door de ruimte, bijvoorbeeld wekelijks, te stofzuigen en schoon te maken kunt u de vloer redelijk mooi en schoon houden. Maar voor een echte en diepgaande reiniging van uw grindvloer bent u bij Kloppenburg Vloerreiniging aan het juiste adres. Reinigen grindvloer is onze specialiteit en daarmee geeft u het moeilijke werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer blinkend schoon wordt.

Grondig reinigen grindvloer

Het is verstandig en zeker aan te raden om een grindvloer op zijn minst eenmaal per jaar grondig te reinigen. Wij zijn specialist in het grondig reinigen van grindvloeren. Daarnaast beschikken wij over de juiste middelen om het werk goed en veilig uit te voeren. Het reinigen grindvloer gebeurt onder hoge druk, waarbij de grindvloer geïnjecteerd wordt met water. Er komen verder geen schadelijke stoffen vrij, doordat wij met milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen werken. Zo kunt u langer genieten van uw mooie vloer.

Offerte of meer informatie

Wilt u dat Kloppenburg Vloerreiniging een vrijblijvende offerte op laat maken voor het reinigen van uw grindvloer? Vraag dan direct een prijsberekening aan via het offerteformulier of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0512-472142. En voor een persoonlijk gesprek bent u natuurlijk altijd welkom om meer informatie en uitleg te krijgen in onze vestiging aan de Tillepaed 5 te Jistrum.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren