Professionele hulp bij de reiniging van bootinterieur in Friesland

Waar u een gordijn uit uw woning naar een stomerij kunt brengen om deze te laten reinigen, is dat bij het interieur van uw boot lastiger. U kunt wekelijks met de stofzuiger en een vochtige doek door de boot gaan om deze schoon te houden. Dit is echter niet altijd voldoende om de goede conditie van meubels te behouden, evenals dat meubels hun frisse uitstraling kunnen verliezen. Wilt u professionele hulp bij de reiniging van uw bootinterieur in Friesland? Kloppenburg Vloerreiniging is gespecialiseerd in het reinigen van de verschillende interieurelementen uit uw boot. 

Geschikte apparatuur voor reiniging van bootinterieur in Friesland 

Voor de reiniging van bootinterieur in Friesland gebruiken wij speciale apparaten. Deze apparaten zijn eenvoudig mee te nemen, waardoor we bij uw boot langs kunnen komen om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Wij reinigen niet alleen recreatieboten, maar helpen ook de beroepsvaart. Als beroepsschipper leeft u immers een groot deel van de tijd op uw boot, waardoor een schoon interieur zeer wenselijk is. Wij bieden de mogelijkheid om een periodieke reiniging van uw bootinterieur uit te voeren. 

Reiniging van bootinterieur in Friesland aanvragen 

Is het interieur van uw boot toe aan een reinigingsbeurt? Of wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden op het gebied van bootreiniging? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen zorgen we ervoor dat het interieur van uw boot er weer als nieuw uit komt te zien. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren