Professionele aanpak bij de reiniging van een grindvloer 

Beschikt u over een grindvloer op uw werkplaats, of bijvoorbeeld op het terras? Vaak is de reiniging van een grindvloer erg lastig. Denk aan het vuil wat zich ophoopt tussen de steentjes in de grindvloer. In de meeste gevallen is een grindvloer oneffen, waardoor dergelijk vuil lastig te verwijderen. Kloppenburg Vloerreiniging heeft een ruime ervaring in de reiniging van een grindvloer. Deze ervaring zetten we graag in om ook uw vloer weer als nieuw te laten lijken. Waar binnen uw pand wilt u een grindvloer laten reinigen? Ook voor andere soorten vloeren kunt u op onze hulp rekenen. 

Reiniging grindvloer met moderne hulpmiddelen 

De reiniging van een grindvloer gebeurt middels moderne hulpmiddelen. Reguliere schoonmaakmiddelen zijn vaak niet krachtig genoeg om het vuil van de grindvloer te kunnen verwijderen. Denk aan een groene aanslag op de tegels, kleine zanddeeltjes tussen de steentjes, enzovoorts. De hoge druk waarmee wij werken maakt dat de vuile waas die over de grindvloer ontstaat snel zal verdwijnen. Onze methode zorgt er niet alleen voor dat uw grindvloer weer als nieuw lijkt. Ook is deze methode milieuvriendelijk, omdat er geen schadelijke schoonmaakmiddelen gebruikt worden. 

Afspraak maken voor reiniging grindvloer 

Heeft u een grindvloer die u op korte termijn schoon wilt laten maken? Neem contact met ons op voor de reiniging van uw grindvloer. Samen plannen we een datum waarop onze professionele schoonmakers uw vloer van een stevige reinigingsbeurt voorzien. U zal de oorspronkelijke kleur van de grindvloer al snel terugzien! Ook wanneer u meer informatie wenst over de werkwijze van Kloppenburg Vloerreiniging staan we u graag te woord.   

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren