Professioneel schoonmaakbedrijf in Assen inschakelen 

Er zijn verschillende schoonmaakwerkzaamheden te bedenken, waarbij hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in Assen wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het laten reinigen van de vloer binnen uw woning of bedrijfspand. Na verloop van tijd zal er een doffe waas op uw vloer ontstaan. Deze waas is het gevolg van een intensief gebruik van de vloer, die de toplaag van de vloer aantast. Het reinigen van de vloer met schoonmaakmiddelen uit een super- of bouwmarkt is vaak niet voldoende om de vloer weer helemaal schoon te krijgen. Daarbij wilt u de vloer na de reiniging hiervan van een nieuwe coating voorzien. Zo gaat de vloer langer mee! Kloppenburg Vloerreiniging helpt u hier graag bij. 

Mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Assen 

Bij het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf in Assen bieden we niet alleen hulp bij de reiniging van uw vloer. Ook voor het schoonmaken van uw tapijt of meubels, kan de hulp van ons schoonmaakbedrijf wenselijk zijn. Met diverse professionele apparaten zorgen we dat vlekken uit deze meubels en het tapijt verwijderd worden. Zo lijken de meubels weer als nieuw! De vloer reinigen we eerst intensief, om deze vervolgens van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Het maakt dat u weer een lange tijd vooruit kunt met uw vloer. 

Advies van ons schoonmaakbedrijf in Assen 

Wilt u meer weten over de manier waarop u een vloer of tapijt het beste kunt onderhouden? Of wilt u direct een offerte op laten stellen voor het laten schoonmaken van uw vloeren en meubels? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat onze professionele schoonmakers u van persoonlijk advies kunnen voorzien. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren