Professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf uit Dokkum 

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Dokkum, voor het reinigen van vloeren, tapijten en meubels? In dat geval bent u bij Kloppenburg Vloerreiniging aan het juiste adres. Onze schoonmakers hebben een jarenlange ervaring in het onderhouden van houten vloeren, marmoleum vloeren, banken, stoelen en zelfs de bekleding van boten. Zeker in een plaats als Dokkum komt hulp bij het schoonmaken van uw boot wellicht goed van pas. Met de traditionele schoonmaakmiddelen uit de supermarkt of een stofzuiger is het vaak niet mogelijk om hardnekkige vlekken uit de bekleding te krijgen. Wij bieden u een reinigingsmethode waarmee dit wel mogelijk is. 

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in Dokkum 

Ons schoonmaakbedrijf in Jistrum (nabij Dokkum) heeft zich gespecialiseerd in de reiniging van vloeren, tapijten, kleden en meubels. Met een speciale reinigingsmethode is het mogelijk om verschillende vormen van vuil uit een vloer, kleed of meubelstuk te krijgen. Ook wanneer dit er al enkele dagen geleden ingetrokken is. 

Door uw meubels en vloeren regelmatig te laten reinigen, lijken deze weer als nieuw! Zeker de meubels kunnen na verloop van tijd vaal worden, door het stof en ander vuil wat in de meubels trekt. 

Schoonmaakbedrijf Dokkum op locatie laten komen 

Niet alleen kunt u meubels op onze werkplaats afleveren om deze grondig te laten reinigen. Ook komen we graag op locatie voor het reinigen van meubels, vloeren, tapijten en kleden. Zeker bij het laten reinigen van boten biedt dit een voordeel. Voor het reinigen van welke elementen in uw boot, huis of bedrijfspand kunt u de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Dokkum gebruiken?

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren