Schoonmaakbedrijf Friesland

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Kloppenburg Vloerreiniging. Wij hebben ons gespecialiseerd in de professionele reiniging van vloeren, maar kunnen u ook een complete schoonmaakservice aanbieden. Wij kunnen u als schoonmaakbedrijf in Friesland volledig naar wens van dienst zijn. Uiteraard kunnen wij hiervoor, indien gewenst, een plan opstellen voor periodieke schoonmaakbeurten. Wij bespreken graag met u wat de verwachtingen zijn, zodat ons schoonmaakbedrijf in Friesland hier goed aan kan voldoen. Wij vinden het belangrijk dat wij u achter kunnen laten als een tevreden klant en hier zetten wij ons volledig voor in.

Huur ons schoonmaakbedrijf in Friesland in

U kunt voordelig gebruik maken van de services van ons schoonmaakbedrijf in Friesland. Wij staan klaar voor zowel grote als kleine projecten en brengen hiervoor altijd scherpe tarieven in rekening. Vanzelfsprekend zijn de tarieven onder meer afhankelijk van het soort werkzaamheden en de tijd die hiervoor gereserveerd dient te worden. Daarom kunnen wij u geen vaste prijs geven voor de services van ons schoonmaakbedrijf in Friesland. Wel kunnen wij uiteraard altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen op basis van uw schoonmaakopdracht.

Neem contact op

U kunt een vrijblijvende offerte bij ons schoonmaakbedrijf in Friesland aanvragen door contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 0512 – 472 142 of malen naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en services van ons schoonmaakbedrijf in Friesland. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke vraagstuk.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren