Schoonmaakdienst Friesland

Een Schoonmaakdienst in Friesland inschakelen voor uw schoonmaakwerkzaamheden kan zeker een goede optie zijn. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren Schoonmaakdienst in Friesland, met een veelzijdig dienstenpakket, dan bent u aan het juiste adres bij Kloppenburg Vloerreiniging. Wij kunnen de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren, waaronder ook het verzorgen van een complete vloerreiniging van de meest uiteenlopende soorten vloeren. Ons complete dienstenpakket is echter veel breder dan enkel vloerreiniging.

Een ervaren schoonmaakdienst in Friesland

Wij kunnen u goed van dienst zijn wanneer u een Schoonmaakdienst in Friesland in wilt schakelen. Door de jaren heen zijn wij al veel klanten naar volle tevredenheid van dienst geweest en ons klantenbestand is dan ook steeds veelzijdiger geworden. Dit betekent dat wij als Schoonmaakdienst in Friesland kunnen worden ingezet bij zowel kleine als grote projecten. Wij bieden mogelijkheden voor bedrijven en voor particulieren. Hiermee kunnen wij de meest uiteenlopende partijen uitstekend van dienst zijn met de hoogwaardige services van ons Schoonmaakdienst in Friesland.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een beroep doen op de services van ons Schoonmaakdienst in Friesland? Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over onze kwaliteiten, onze werkwijze, onze mogelijkheden en natuurlijk ook onze tarieven. Wij stellen dan ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt voor meer informatie of advies een mail zenden naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl of gebruik maken van het online contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen, via 0512 – 472 142. U vindt ons aan het Tillepaed 5 in Jistrum.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren