Tapijtreiniging

Voor professionele tapijtreiniging in Friesland en omstreken bent u aan het juiste adres bij Kloppenburg Vloerreiniging. Kloppenburg zit jaren in het vak en weet precies hoe uw tapijt het beste kan worden gereinigd. Dit gebeurt altijd op grondige, doch milieuvriendelijke wijze.

Professionele tapijtreiniging door een ervaren specialist

Als specialist in tapijtreiniging maakt Kloppenburg Vloerreiniging gebruik van professionele reinigingsmiddelen, in de vorm van water en koolzuurbelletjes. Dit is een stuk krachtiger en schoner dan  zeep en oplosmiddelen. Water en koolzuurbelletjes weekt vuil optimaal los tot diep in de vezels. De koolzuurbelletjes drukken het los geweekte vuil omhoog waar het wordt verwijderd met speciale apparatuur.

Naast krachtig en schoon geniet deze methode onze voorkeur, omdat er geen zeepresten achterblijven. Vanuit deze resten kan namelijk snel nieuw vuil ontstaan. Als het tapijt grondig is gereinigd wordt deze voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Zo krijgt nieuw vuil geen een kans.

Gespecialiseerd in tapijtreiniging en meer!

Zoals gezegd zit Kloppenburg Vloerreiniging jaren in het vak. Het reinigingsvak wel te verstaan. Wij doen namelijk meet dan alleen tapijtreiniging. Zo kunnen we verschillende soorten textiel reinigingen. Ook zijn we gespecialiseerd in de reiniging van stenen, elastische vloeren en gietvloeren.
Ook voor het reinigen van textiel en vloeren gebruiken we milieuvriendelijke en veilig reinigingsmethodes.

Naast reiniging kunt u Kloppenburg Vloerreiniging inschakelen voor het brandvertragend impregneren van stoffen. Niet alleen onze reinigingsmethode is veilig, we kunnen uw textiel ook brandveilig maken.

Wilt u weten wat we voor u kunnen beteken op het gebied van tapijtreiniging en meer? Neem vrijblijvend contact op!

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren