Professionele aanpak bij tapijt reinigen in uw pand 

Het zuigen van een tapijt is vaak niet voldoende om deze mooi en fris te houden. Door de jaren heen kan er een doffe waas op het tapijt ontstaan. Het maakt dat de kleuren van uw vloerbedekking steeds minder mooi naar voren komen! Reden genoeg om eens in de zoveel tijd voor een professionele reiniging van uw tapijt te kiezen. Een tapijt reinigen gebeurt in zo’n geval met krachtigere hulpmiddelen dan een reguliere stofzuiger. Kloppenburg Vloerreiniging staat voor u klaar, om u hierbij te helpen. Ook voor het reinigen van andere soorten vloeren kunt u bij ons terecht. 

Tapijt reinigen met krachtige hulpmiddelen

Een tapijt reinigen gebeurt bij ons op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Wij maken gebruik van een speciaal reinigingsmiddel, welke bestaat uit water en koolzuurbelletjes. De belletjes zorgen dat het vuil in uw tapijt naar boven worden geduwd. Met andere apparaten is het vervolgens mogelijk om het vuil van het oppervlak op te nemen. Zo lijkt uw tapijt weer als nieuw en krijgt het zijn diepe kleur terug! Het voordeel van deze aanpak is dat er geen zeepresten in uw tapijt achterblijven. Zo dit wel zo zijn, dan zou vuil zich al snel opnieuw aan het tapijt hechten. Een tapijt reinigen heeft op die manier weinig effect. 

Persoonlijk advies over een tapijt reinigen

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij een tapijt reinigen? Bent u benieuwd of ook het verwijderen van vuil uit uw tapijt tot onze mogelijkheden behoort? Neem eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren! Samen zoeken we naar de beste manier om uw tapijt z’n oorspronkelijke kleuren terug te geven. Zo lijkt deze als nieuw en kunt u hier nog een lange tijd mee vooruit.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren