Tapijtreiniging Buitenpost

Voor een tapijtreiniging in Buitenpost kunt u terecht bij onze firma Kloppenburg Vloerreiniging. Wij zijn de aangewezen specialist op gebied van tapijt-, meubel- of vloerreiniging. Na intensief gebruik hoopt vuil tussen vezels in tapijten op of blijven er resten van schoonmaakmiddelen achter, waardoor slijtage kan ontstaan. Ook wilt u voorkomen dat er zich blijvende vlekken in uw tapijt vormen. Een goede tapijtreiniging is dan een aanrader. Onze jarenlange ervaring biedt u garantie voor een optimale tapijtreiniging in Buitenpost. Ons werkgebied strekt ver uit, waardoor we ook in uw plaats onze diensten kunnen aanbieden. 

Professionele tapijtreiniging in Buitenpost

Kloppenburg Vloerreiniging is werkzaam in geheel Friesland en omstreken. U kunt dus voor een tapijtreiniging in Buitenpost direct een aanvraag indienen, zodat we u van dienst kunnen zijn. We reinigen tapijten voor zowel particulieren als voor bedrijven, wat ons de aangewezen partij maakt voor al uw verzoeken. U kunt erop rekenen dat onze reinigingsmethoden altijd milieuvriendelijk, waardoor er geen gevaar optreedt voor uw eigen gezondheid of dat van uw dieren. Uw tapijt wordt weer zo mooi en schoon als bij aanschaf, waardoor u er langer profijt van hebt.

Contact opnemen voor offerteaanvraag

Om u direct van dienst te kunnen zijn, vraagt u vandaag nog een offerte bij ons aan. Onze medewerkers zullen dan contact met u opnemen, zodat de offerte op grond van uw wensen kan worden opgesteld. Een tapijtreiniging in Buitenpost kunt u aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer 0512- 472142. Ook kunt u ons een bericht sturen door te mailen naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. We helpen u graag verder. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren