Tapijtreiniging Drachten

Bent u op zoek naar een specialist in tapijtreiniging? Kloppenburg Vloerreiniging haalt alle vlekken in uw tapijt op milieuvriendelijke wijze weg! Dit doen wij al jaren voor klanten in Friesland, waaronder Drachten. Ook u zijn we graag van dienst. U kunt ons inschakelen voor tapijtreiniging en het reinigen van andere soorten textiel.

Tapijtreiniging op professionele en milieuvriendelijke Drachten

Kloppenburg Vloerreiniging reinigt al jaren tapijten en karpetten op milieuvriendelijke wijze. Dit doen onze specialisten altijd aan de hand van veilige en snelle methoden waarmee het tapijt tot diep in de vezels wordt gereinigd.

Hoe dat precies werkt? Wij reinigen tapijten en karpetten met water en koolzuurbelletjes. Het voordeel is dat deze belletjes het vuil vanuit de vezels volledig losweekt. Het vuil wordt vervolgens weggenomen door professionele apparatuur. Een ander voordeel van deze reinigingsmethode is dat er geen zeepresten achterblijven in het tapijt, waaraan nieuw vuil zich kan hechten.
 
Na de tapijtreiniging voorzien wij het tapijt van een vuilwerende beschermlaag, zodat nieuwe vlekken makkelijk te verwijderen zijn.

Voor tapijtreiniging en de reiniging van textiel in Drachten

Kloppenburg Vloerreiniging kan meerdere soorten oppervlakken voor u reinigen naast tapijten. Zo zijn wij in te schakelen voor het reinigen van allerlei soorten textiel, stenen, elastische en gietvloeren. Wat we ook dienen te reinigen onze reinigingsmethoden zijn altijd milieuvriendelijk, laten geen resten achter en zijn veilig voor mens en dier. Tevens kunt u ons inschakelen voor het brandvertragend impregneren van stoffen.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren