Hulp bij een tapijtreiniging in Eelde 

Het onderhouden van een tapijt is erg lastig zonder professionele hulpmiddelen. Door het tapijt enkel te zuigen, voorkomt u niet dat er zich kleine zanddeeltjes aan de haren van uw tapijt hechten. Deze zanddeeltjes zorgen voor een versnelde slijtage van het tapijt, waardoor deze zijn diepe kleuren zal verliezen. Geen fijn idee, wanneer u nog lang wilt kunnen genieten van uw tapijt! Kloppenburg Vloerreiniging helpt u graag bij een professionele tapijtreiniging in Eelde. Bij zo’n tapijtreiniging zorgen we dat het vuil van de haartjes van uw tapijt verwijderd wordt om slijtage aan het tapijt tegen te gaan. 

Professionele aanpak bij tapijtreiniging in Eelde 

Bij een tapijtreiniging in Eelde kiezen we voor een hele professionele aanpak. Hierbij houden we zo goed mogelijk rekening met het milieu. Door bijvoorbeeld koolzuurbelletjes in te zetten, proberen we het vuil wat diep in het tapijt getrokken is omhoog te werken. Op deze manier zijn chemische schoonmaakmiddelen niet noodzakelijk. Zodra het vuil omhoog begint te komen, zuigen we uw tapijt met een speciale zuiger. Zo wordt het vuil uit het tapijt gezogen en lijkt deze weer als nieuw! Het is verstandig om een tapijtreiniging in Eelde periodiek uit te laten voeren. 

Tapijtreiniging in Eelde inplannen voor uw tapijt 

Laat ook uw tapijt weer als nieuw lijken en voorkom een snelle slijtage hiervan. Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over hetgeen we voor u kunnen betekenen. Ook vertellen we u graag meer over onze werkwijze en de professionele hulpmiddelen die we bij een tapijtreiniging in Eelde inzetten. Wat voor tapijt wilt u door Kloppenburg Vloerreiniging laten reinigen? 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren