Tapijtreiniging Friesland

Bent u op zoek naar een specialist in tapijtreiniging in Friesland? Dan bent u aan het juiste adres bij Kloppenburg Vloerreiniging. Kloppenburg Vloerreiniging wordt al jaren ingeschakeld voor tapijtreiniging door klanten uit Friesland en omstreken. Wij voeren tapijtreiniging grondig en op milieuvriendelijke wijze uit.

Kloppenburg Vloerreiniging Friesland maakt uw tapijt hygiënisch schoon door middel van professionele tapijtreiniging

Bij Kloppenburg Vloerreiniging wordt uw tapijt tot diep in de vezels gereinigd. Dit doen wij uiteraard met professionele reinigingsmiddelen. Dit doen wij niet met zeep, maar met water en koolzuurbelletjes. Deze belletjes weken het vuil volledig los en duwen dit vanuit de vezels omhoog. Het vuil wordt vervolgens door professioneel apparatuur weggezogen. Omdat wij gebruik maken van water en koolzuurbelletjes blijven er geen zeepresten achter in het tapijt.

Na de reinigingsbehandeling wordt het tapijt voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Dit maakt nieuwe vlekken makkelijk te verwijderen.

Voor tapijtreiniging en de reiniging van overige vloeren in Friesland

Kloppenburg Vloerreiniging Friesland kan naast tapijten ook andere soorten textiel reinigen. En niet alleen textiel, ook zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van stenen vloeren, elastische vloeren en gietvloeren. Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt rekenen op een nauwkeurige, grondige en milieuvriendelijke reiniging.

Wilt u weten wat Kloppenburg Vloerreiniging Friesland voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ook kunnen onze medewerkers direct een offerte op maat maken indien gewenst. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren