Specialist op het gebied van tapijtreiniging in Groningen 

Heeft u een tapijt in uw woning of bedrijfspand liggen, waarvan de kleur langzaamaan dof begint te worden? Kies in dat geval voor onze hulp bij een tapijtreiniging in Groningen. Kloppenburg Vloerreiniging heeft een jarenlange ervaring in het reinigen van sterk uiteenlopende soorten vloeren. De professionele hulpmiddelen die we hierbij gebruiken, maken dat de vloer er na een schoonmaakbeurt weer als nieuw uit komt te zien. Zo kunt u nog jaren vooruit met uw tapijt! Wat voor type tapijt wilt u door onze specialisten laten reinigen bij een tapijtreiniging in Groningen? 

Tapijtreiniging in Groningen laat uw vloer als nieuw lijken 

Een tapijt heeft het zwaar te verduren. Onder uw schoenen neemt u kleine zanddeeltjes mee, die zich aan de haren van uw tapijt hechten. Met een stofzuiger krijgt u vaak maar een deel van het vuil uit het tapijt. Het maakt dat de zanddeeltjes die achterblijven voor slijtage aan uw tapijt zorgen. Daarbij zal het tapijt door het vuil z’n oorspronkelijke kleur verliezen. Een grondige tapijtreiniging in Groningen zorgt ervoor, dat ook deze dieper ingetrokken vuildeeltjes uit het tapijt gehaald kunnen worden. Zo krijgt het tapijt z’n oorspronkelijke kleur terug en wordt een versnelde slijtage voorkomen. 

Direct tapijtreiniging in Groningen inplannen 

Wilt u op korte termijn een tapijtreiniging in Groningen uit laten voeren? Neem in dat geval eens contact met ons op. We staan u graag te woord, om u meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en ervaring in deze klussen. Samen zorgen we dat uw tapijt er weer als nieuw uit komt te zien, zodat u hier nog een lange tijd van kunt genieten!  Ook voor het reinigen van andere soorten vloeren kunt u bij ons terecht. 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren