Tapijtreiniging Heerenveen

Kloppenburg Vloerreiniging is uw partner in tapijtreiniging in Heerenveen. U schakelt ons in voor professionele en milieuvriendelijke karpet- en tapijtreiniging met een langdurig resultaat. Al jaren bedienen wij klanten in Heerenveen en omstreken, en ook u zijn we graag van dienst.

Laat uw tapijtreiniging uitvoeren door dé specialist in Heerenveen

Kloppenburg Vloerreiniging nabij Heerenveen werkt met moderne technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor optimale tapijtreiniging. Zo werken wij niet met zeep of oplosmiddelen, wij voeren tapijtreiniging uit met water en koolzuurbelletjes. Dit weekt het vuil volledig los en zorgt ervoor dat het vuil vanuit diep in de vezels naar boven komt. Dit vuil wordt vervolgens met speciaal apparatuur verwijderd door ons.

Het voordeel van deze reinigingsmethode is niet alleen dat het vuil optimaal losweekt, maar ook dat er geen zeepresten of andere reinigingsmiddelen achterblijven. Na het reinigen van het tapijt voorzien wij deze van een vuilwerende beschermlaag, zodat nieuw vuil geen kans maakt.

Kloppenburg Vloerreiniging nabij Heerenveen haalt de meest hardnekkige vlekken weg met tapijtreiniging

Kloppenburg Vloerreiniging kan u als specialist ook helpen bij het reinigen van sterk vervuilde tapijten en voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vlekken van wijn, koffie, olie, inkt, make-up of urine verwijderen, en ook de nare luchtjes die door dit vuil worden gecreëerd halen we weg.

Wilt u meer informatie over Kloppenburg Vloerreiniging nabij Heerenveen of wilt u weten wat voor prijzen wij hanteren? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag en kunnen direct een offerte voor u opmaken.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren