Professionele tapijtreiniging in Leek uit laten voeren 

Heeft u een prachtig tapijt in huis of uw bedrijfspand, maar verliest deze zijn oorspronkelijke kleuren? De kans bestaat dat het tapijt ernstig vervuild is geraakt en grondig gereinigd moet worden. Kloppenburg Vloerreiniging helpt u graag bij een professionele tapijtreiniging in Leek en de omgeving hiervan. Door uw tapijt eens in de zoveel tijd te laten reinigen, blijft deze als nieuw lijken! Zelfs wanneer het tapijt dagelijks intensief belast wordt. Het valt nauwelijks te voorkomen, dat er kleine zanddeeltjes tussen de haren en vezels van het tapijt terechtkomen. Met een reguliere stofzuiger is het vrijwel onmogelijk om dit vuil zelf te verwijderen. 

Werkwijze bij tapijtreiniging in Leek

Bij het uitvoeren van een professionele tapijtreiniging in Leek maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen. Krachtige apparaten zorgen dat het vuil van de haren van uw tapijt verwijderd wordt, waardoor het tapijt al snel weer als nieuw lijkt. Doordat de apparaten bijzonder duurzaam zijn, wordt een onnodige belasting van het milieu voorkomen. Na een tapijtreiniging in Leek kunt u een lange tijd vooruit, zonder dat het tapijt of karpet al snel weer vuil wordt. Bij het reinigen van uw tapijt wordt geen zeep gebruikt, maar kiezen we voor water en koolzuurbelletjes. De bubbels zorgen dat het vuil losgeweekt wordt en naar boven komt, waar het vervolgens van het tapijt wordt opgezogen. 

Tapijtreiniging in Leek inplannen voor uw karpet 

Heeft u ook te maken met een vervuild karpet in uw pand? Laat een professionele tapijtreiniging in Leek uitvoeren door Kloppenburg Vloerreiniging. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Zo ziet uw tapijt er al snel weer als nieuw uit en kunt u hier een lange tijd mee vooruit! 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren