Tapijtreiniging Leeuwarden

Voor een specialist in tapijtreiniging in Leeuwarden gaat u naar Kloppenburg Vloerreiniging. Wij zitten jaren in het vak en voeren tapijtreiniging uit op milieuvriendelijke wijze. Dit doen wij voor klanten in onder andere Leeuwarden. Ook uw tapijt maken we weer hygiënisch schoon!

Professionele tapijtreiniging in Leeuwarden op professionele wijze

Voor tapijtreiniging maakt Kloppenburg Vloerreiniging nabij Leeuwarden gebruik van professionele reinigingsmiddelen. Hierbij komen geen zeep en oplosmiddelen te pas. Wij werken namelijk met water en koolzuurbelletjes. Dit werkt beter, omdat het het vuil optimaal losweekt en het vuil vervolgens door de bubbels via de vezels naar boven wordt geduwd. Het los geweekte vuil wordt vervolgens met speciale apparatuur verwijderd.

Bij deze manier van reinigen blijven geen resten achter van zeep of reinigingsmiddelen, waaruit nieuw vuil kan ontstaan. Kloppenburg Vloerreiniging voorziet het tapijt na reiniging van een vuilwerende beschermlaag, zodat nieuw vuil makkelijk kan worden verwijderen.

Tapijtreiniging en meer in Leeuwarden

Dankzij jarenlange ervaring kan Kloppenburg Vloerreiniging verschillende soorten textiel reinigingen. Ook zijn onze specialisten in te schakelen voor het reinigen van stenen, elastische vloeren en gietvloeren. Ongeacht het type materiaal dat we moeten reinigen, al onze reinigingsmethoden zijn milieuvriendelijk, laten geen resten achter en zijn veilig voor mens en dier.

Naast tapijtreiniging en andere vormen van reiniging is Kloppenburg Vloerreiniging nabij Leeuwarden in te schakelen voor het brandvertragend impregneren van stoffen. Hiervoor hebben wij een officieel certificaat. Ook kunnen wij elastische vloeren renoveren en zijn wij officieel dealer van SEBO stofzuigers.

 

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren