Tapijtreiniging Sneek

Kloppenburg Vloerreiniging is uw specialist in tapijtreiniging in Sneek. Al jaren bedienen wij particulieren en bedrijven in Sneek en omstreken op succesvolle en professionele wijze.

Zorgvuldige tapijtreiniging in Sneek voor een schoon en fris tapijt

Heeft u tapijt in huis? Dan wilt u dit schoon en fris houden voor een verzorgde uitstraling en een hygiënisch huis. Helaas is dit niet zo makkelijk als het klinkt. Vuil zal zich na verloop van tijd tussen de vezels ophopen. Laat uw tapijt in Sneek professioneel reinigen en beschermen door Kloppenburg Vloerreiniging. Zo geniet u langer van uw tapijt.

Tapijtreiniging gebeurd bij Kloppenburg Vloerreiniging op een professionele en milieuvriendelijke manier met water en koolzuurbelletjes. Wij gebruiken bewust geen zeep, omdat zeep resten kan achter laten die nieuw vuil creëren. Daarnaast werken de koolzuurbelletjes goed bij diep ingetrokken vuil. De belletjes weken het vuil los en duwen dit als het ware naar boven. Het vuil wordt vervolgens verwijderd en het tapijt wordt voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Zo krijgt nieuw vuil geen kans.

Tapijtreiniging en meer in Sneek en omstreken

Dankzij jarenlange ervaring kan Kloppenburg Vloerreiniging nabij Sneek verschillende soorten textiel reinigingen. Ook kunt u onze specialisten inschakelen voor de reiniging van stenen vloeren, elastische vloeren en gietvloeren. Zoals onze naam al aangeeft kunnen wij u helpen bij alle manieren van vloerreiniging.

Waar u ons ook voor inschakelt, onze reinigingsmethoden zijn altijd milieuvriendelijk. Bij onze manier van tapijtreiniging blijven geen resten van schoonmaakmiddelen achter en onze methode is veilig voor mens en dier.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren