Tapijtreiniging Surhuisterveen

Voor tapijtreiniging in Surhuisterveen kunt u goed terecht bij Kloppenburg Vloerreiniging. Wij zijn gevestigd in Jistrum, aan het Tillepaed 5, maar actief door heel de regio. Wij kunnen dan ook zeker voor u klaarstaan wanneer u interesse heeft in tapijtreiniging in Surhuisterveen. Wij hebben een jarenlange ervaring met het reinigen van de meest uiteenlopende tapijten. U kunt rekenen op een professioneel en hygiënisch schoon eindresultaat wanneer wij voor tapijtreiniging naar Surhuisterveen komen.

Uw partner voor tapijtreiniging in Surhuisterveen en regio

Wij hebben een ruime ervaring in tapijtreiniging en komen ook in Surhuisterveen ter plaatse om u van dienst te zijn. Wij zijn inzetbaar voor kleine en grote projecten. Voor ieder project met tapijtreiniging in Surhuisterveen zetten wij ervaren en vakkundige medewerkers in. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest moderne apparatuur en A-kwaliteit middelen. Zo kunnen wij u altijd een uitstekend resultaat garanderen wanneer u ons inschakelt voor uw tapijtreiniging in Surhuisterveen. Uiteraard kunnen wij vooraf het verloop van het project met u bespreken. U weet dan precies wat wij gaan doen en wanneer wij dit gaan doen om uw tapijt professioneel te reinigen.

Neem contact met ons op

Wij komen graag naar u toe voor tapijtreiniging in Surhuisterveen. U kunt rekenen op een vakkundige dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief. Natuurlijk stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u een offerte ontvangen of heeft u behoefte aan meer informatie en advies? Dan kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 0512 - 472 142 of mail naar info@kloppenburgvloerreiniging.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Scratch no More

De beste oplossing om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Bestel nu

Karpetreiniging
Meubelreiniging
Bedrijven
Elastische vloeren
 
Tapijtreiniging
Brandvertraging
Vloeren tegel
Grindvloeren